Pipowagen nieuwe plek.jpeg
Schommel pipowagen met kippen.jpeg
Pipowagen bedden.jpg

De pipowagen

Altijd al eens op een unieke locatie willen overnachten?! De pipowagen op boerderij 'Don Voorzorg' voldoet aan deze eis. De pipowagen is niet gelegen op de boerderijcamping, maar is een geheel eigen accommodatie op het boerenerf naast de schuur.

 

De pipowagen heeft een kleurrijke en sfeervolle uitstraling. Er is een privé sanitair aanwezig en er is een omheinde tuin. Speciaal voor de jonge kinderen is er schommel met twee schommelzitjes.

De pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) en is voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed. De keuken beschikt over een 4- pits gasstel en een koelkast met vriesvak. Bedlinnen is inclusief (gelieve niet zelf mee te nemen).

Verder heeft de pipowagen een kleine, knusse veranda, een ruim eigen terras met picknicktafel en loungehoek. Tevens is er Wifi aanwezig. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Vanuit de pipowagen heeft u een adembenemend uitzicht over de boerenlanderijen. U kunt genieten van de rust, de ruimte en het weidse uitzicht. Bij helder weer is de sterrenhemel ook fantastisch mooi!

Met andere woorden er is geen gebrek aan het natuurlijk schoon van Texel.

's Ochtends kunt u genieten van een vers eitje die u kunt pakken uit het kippenhok die in de tuin van de pipowagen staat.