top of page
IMG_3092.jpg
version=1&uuid=C170626F-E054-49B7-9DC6-62F48276ED80&mode=compatible&noloc=0.jpeg

De camping

De boerderijcamping ligt op een eigen terrein naast de melkveehouderij. Er is bewust gekozen om de melkveehouderij en de boerderijcamping gescheiden te houden vanuit veiligheidsoverwegingen. Ter compensatie wordt er met veel plezier en enthousiasme een rondleiding over het boerenbedrijf gegeven. Op deze manier wordt er toch op een veilige manier onder begeleiding een inkijk gegeven in de koeienstal en ons boerenerf. 

De camping beschikt over vijftien verharde kampeerplaatsen. Deze met graskeien aangelegde plaatsen zorgen ervoor dat het kampeermiddel uitstekend gebalanceerd neergezet kan worden. Tevens zorgt de verharde ondergrond er voor dat het kampeermiddel droog staat. Er is dus geen risico op inzakken op bijvoorbeeld een grasweide. Aansluitend op de verharde ondergrond wordt alleen de voortent en-of luifel op het grasveld geplaatst. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet waardoor er de mogelijkheid is om, bij de camper, caravan, tent of vouwwagen, een of twee bijzettent(en) neer te zetten. De auto kan veilig bij het kampeermiddel geplaatst worden of er kan gebruik worden gemaak van de parkeerplaatsen ter hoogte van de ingang. 

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht! Jong en oud kan zich vermaken op de speelweide en het verharde pad is erg leuk om rondjes over te fietsen. Een speeltoestel met glijbanen, een duikelrek en een tafeltennistafel zorgen er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen.

In de kapschuur naast de speelweide zijn twee keukenblokken aanwezig waar de mogelijkheid is om af te wassen. Tevens is er een grote loungebank aanwezig met een eettafel en salontafel. Deze loungeplek is voor algemeen gebruik en is erg prettig om te recreëren.

Aangezien de boerderijcamping achter de melkveehouderij is gelegen heeft u een adembenemend uitzicht op een van de mooiste plekken van Texel; De Hogeberg te Oudeschild. Hiernaast kijkt u uit over de boerenlanderijen waar schapen, weidevogels, hazen en onze eigen koeien het landschap verfraaien. U kunt genieten van de rust, ruimte en de fantastische zonsondergangen. Bij helder weer is de sterrenhemel ook zeer indrukwekkend!

Onderstaand is er een overzicht van alle voorzieningen op de boerderijcamping.

Voorzieningen

bottom of page