7D25E9AC-7CE1-4404-8E03-26AA50EE8BF8.jpg
Koeienstal nacht.jpeg

De camping

De boerderijcamping ligt op een eigen terrein naast de boerderij. Er zijn 15 (verharde) kampeerplaatsen met allen een eigen stroomvoorziening. Eén van deze plaatsen (Plus- plek) beschikt over een waterpunt en heeft een eigen tuin met omheining. Alle plaatsen zijn ruim opgezet (+/- 125m2) waardoor er de mogelijkheid is om bij de camper, caravan, vouwwagen of tent een extra bijzettent/ pubtent neer te zetten.

Er is een centraal watertappunt bij het sanitairgebouw aanwezig en tegen de stal staat een chemisch toilet uitstorttafel.

 

De camping onderscheidt zich van andere boerderijcampings omdat er een verhard pad is aangelegd naar de kampeerplaatsen. Deze, met graskeien aangelegde plaatsen, liggen parallel aan het verharde pad. Ideaal dus voor het plaatsen van uw camper of caravan! De auto kan bij de caravan of tent geparkeerd worden. Tevens is er een aparte parkeergelegenheid, daar we merken dat de combinatie van bijvoorbeeld een autobus en caravan soms langer is dan 10 meter. 

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht! Jong en oud kan zich vermaken op de speelweide en het verharde pad is erg leuk om rondjes over te fietsen. Een speeltoestel met glijbanen, duikelrek en tafeltennistafel zorgen er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen.

 

In de kapschuur naast de speelweide zijn twee keukenblokken aanwezig waar de mogelijkheid is om af te wassen. Tevens is er een grote loungebank aanwezig met een eettafel en salontafel. Deze loungeplek is voor algemeen gebruik en is erg prettig om te recreëren.

 

Aangezien de bomensingel rondom de boerderijcamping nog even de tijd nodig heeft om tot de gewenste hoogte te groeien, heeft u een adembenemend uitzicht op een van de mooiste plekken van Texel; De Hogeberg te Oudeschild. Hiernaast kijkt u uit over de boerenlanderijen waar schapen, weidevogels en onze eigen koeien het landschap verfraaien. U kunt genieten van de rust, ruimte en de fantastische zonsondergangen. Bij helder weer is de sterrenhemel ook zeer indrukwekkend!

Voorzieningen