logo definitief camping.jpg

Op de camping

De boerderijcamping ligt op een eigen terrein naast de boerderij. Er zijn 15 (verharde) kampeerplaatsen met allen een eigen stroomvoorziening. De plaatsen zijn ruim opgezet (+/- 125m2) waardoor er de mogelijkheid is om naast de camper, caravan of tent een extra bijzettent/ pubtent te plaatsen. Er is een centraal watertappunt bij de sanitair unit en tegen de stal staat een chemisch toilet uitstorttafel.

 

De camping onderscheidt zich van andere campings omdat er een verhard pad is aangelegd naar de kampeerplaatsen. Deze, met graskeien aangelegde plaatsen, liggen parallel aan het verharde pad. Ideaal dus voor het plaatsen van uw camper of caravan! De auto kan bij de caravan of tent geparkeerd worden, daar er geen aparte parkeergelegenheid is. 

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht! Een speeltoestel met glijbanen, duikelrek en tafeltennistafel zorgen er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen.

 

In de kapschuur naast de speelweide zijn twee afwasplaatsen en een mogelijkheid om te recreeren.  

TIP!

BEWEEG DE MUIS

OVER DE ICONEN

Let op: Via het VVV verhuren wij maar een beperkt aantal campingplaatsen. 

Wilt u de volledige beschikbaarheid weten? Neem dan direct contact op 

met Paula

Aangezien de bomensingel rondom de camping nog niet dichtgegroeid is heeft u vanaf de camping een adembenemend uitzicht op een van de mooiste plekken van Texel; De Hogeberg te Oudeschild. Hiernaast kijkt u uit over de boerenlanderijen waar schapen, weidevogels en onze eigen koeien het landschap verfraaien. U kunt genieten van de rust, ruimte en de fantastische zonsondergangen. Bij helder weer is de sterrenhemel ook zeer indrukwekkend. 

VOOR MEER INFORMATIE EN/OF DIRECT RESERVEREN

NEEM CONTACT OP MET (EIGENARES) PAULA:

06 28184638

Let op: Via het VVV verhuren wij maar een beperkt aantal campingplaatsen. Voor de volledige beschikbaarheid van de camping kunt u contact opnemen met Paula

Adres

Contact

Fam. Witte - 'Don Voorzorg'

Veenselangweg 6

1791 LS Den Burg

Texel

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 Camping Don Voorzorg | design door Taseelman